SAXPERIENCE PROJECT - DJ & SAX SHOW - PARTY DJ Učinite da vaša proslava odiše luksuzom uz nastup DJ-a i saksofoniste SAXPERIENCE Project. SAXPERIENCE PROJECT - DJ & SAX SHOW - WEDDING DJ Ako na vašoj proslavi želite atmosferu lux žurke na Ibici izaberite SAXPERIENCE Project. SAXPERIENCE PROJECT - DJ & SAX SHOW - EVENT DJ Za energičan nastup profesionalnog DJ-a i saksofoniste kontaktirajte SAXPERIENCE Project.


LOUNGE MUSIC EVENT


Pažljivo odabran repertoar koji se izvodi na saksofonu i klaviru idealan je izbor za korporativne proslave, promocije, koktele, izložbe i modne revije. Milan Savić je profesionalni muzičar sa bogatim iskustvom u nastupanju a njegovi nastupi mogu da naprave opuštajuću atmosferu na luksuznim proslavama bilo da se radi o proslavi za 20 ili 500+ zvanica. 

Lounge music je odličan izbor za početak proslave tj. piće dobrodošlice na korporativnim žurkama a u Milanovom širokom repertoaru pesama sigurno ćete naći muziku koju volite. Tu su najpopularniji hitovi klasične, filmske, jazz, tango, evergreen i popularne muzike a takodje je moguće prilagoditi repertoar u odnosu na tip događaja i želje organizatora.

Galerija

Foto
Audio
  • Lounge Music 3
  • Milan Savić 4
  • Milan Savić 5